fbpx
GoudenParelAmersfoort2019

Horeca-ondernemers Ed van den Bor en Theo Slotboom van Bergpaviljoen Bistronomique & Bar winnen ondernemersprijs de Gouden Parel Amersfoort 2019

 

Gisteravond zijn ondernemers Ed van den Bor en Theo Slotboom van Bergpaviljoen Bistronomique & Bar bekroond met de Gouden Parel Amersfoort 2019 in de Mariënhof. Dit werd ten overstaan van ondernemend Amersfoort bekendgemaakt door zakenmagazine OnderNamen.

Ed en Theo zijn door hun mede collega’s van OnderNamen genomineerd voor de Gouden Parel Amersfoort vanwege hun tomeloze inzet, het enthousiasme én de gastronomische expertise. Het restaurant aan de rand van het bos en bovenop de berg is al bijna twintig jaar één van de meest herkenbare restaurants in het Amersfoortse. Theo en Ed verzorgen dagelijks heerlijke gerechten met als basis de klassieke Franse keuken en verschillende invloeden vanuit de hele wereld. Het menu is eerlijk, zonder opsmuk, creatief en van hoog gastronomisch niveau, wat menig OnderNamen-lid al vaak geproefd heeft.

Na een maand intensief campagne voeren zijn, onder toeziend oog van notariskantoor VBC Noratissen, de stemmen geteld. Met een ruime meerderheid zijn Ed en Theo bekroond met De Gouden Parel Amersfoort 2019. De uitslag van de verkiezing wordt bepaald door een combinatie van stemmen van collega-ondernemers, oud-winnaars en een professionele jury
Ed en Theo zijn de dertiende winnaars sinds de verkiezing in 2007 in het leven is geroepen. De twee andere genomineerde Amersfoortse ondernemers Bas van der Veldt (AFAS Software) en Leo van Loen (Vanmac) werden respectievelijk tweede en derde.

“Uitmuntend ondernemerschap, bijzondere prestaties, erkenningen of grote maatschappelijke betrokkenheid; dit zijn zomaar enkele criteria die ondernemers tot een ‘pareltje’ maken. En wat zijn er in Amersfoort toch veel van zulke parels te vinden. We voelen ons enorm vereerd dat wij de titel Gouden Parel Amersfoort 2019 hebben gekregen. Met zulke medestanders hadden we niet gedacht te winnen en zijn dan ook enorm verrast”, aldus de beide heren in hun dankwoord.

 

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte