fbpx

Menu Bistronomique

"...Kies een visje uit de toonbank, laat u verleiden door een klassieker als steak tartaar of ga gewoon voor wat lekker barfood met een goed glas wijn. In dit lumineuze paviljoen, met zijn art-deco-elementen en ruim terras aan de bijenkorven, heeft u keuze te over. Maar weet dat hier geen verkeerde keuzes gemaakt kunnen worden dankzij de kwaliteit waarmee de chef werkt...."

Bergpaviljoen Menu Bistronomique
3 gerechten 49,50
4 gerechten 59,00
5 gerechten 69,00
6 gerechten 79,00

VOORGERECHTEN
Kabeljauw • witte asperge • beurre noisette • kapperblad • hazelnoot
Krab • daslook • nori • sambaizu • XO • radijs
Tomaat • buffelricotta • lambada aardbei • basilicum • limoenhangop
Steak tartaar • brioche • piccalilly • mosterdkruid

 TUSSENGERECHTEN
Duivenbouillon • truffelroom
Bisque van langoustines
Hollandse garnaal • citrus • peterselie • pastei (meerprijs van 5,50)
Truffelrisotto • coquille • langoustine • jamón resèrva batallé • eendenlever (meerprijs van 5,50)

HOOFDGERECHTEN
Vis van de dag • arancini • venkel • vadouvan • doperwt • tuinboon • appel
Ravioli • eekhoorntjesbrood • pruikzwam • radicchio • champagne
Diamanthaas • pommes Anna • knolselderij • gomasio • vin jaune (meerprijs van 5,50)
Steak tartaar • brioche • piccalilly • mosterdkruid• verse frites • mosterdmayonaise
Truffelrisotto • coquille • langoustine • jamón resèrva batallé • eendenlever

BIJGERECHTEN
Verse frites • mosterdmayonaise 5,00
Verse salade 6,75

NAGERECHTEN
Karnemelk • rabarber • frangipane • Pedro Ximénez
Lychee • dragon • witte chocolade • pistache
Wentelteefje • kaneelboombes • koffie
Selectie van 5 kazen van onze kaastrolley • maak zelf je keuze (meerprijs van 5,50)

Om mee te beginnen.....

  • ZUURDESEM VAN BAKKERIJ BROODHEEREN

    7.5

    met Le boter en olijfolie geserveerd

  • “LA ESPAÑOLA”

    4.5

    olijven gevuld met ansjovis  

  • “LEUSDENSE OUDE”

    6.5

    oude kaas uit Leusden • mosterd 

  • JAMON RÉSERVA BATALLÉ

    14.5
  • AZIATISCH GEFRITUURDE SPIERING

    7,5

    met chilipeper mayonaise

  • PLANKJE KLASSIEK voor 2p

    16.5

    Jamon réserva batallé • oude Leusdense kaas • olijven

  • GEITENKAASKROKET

    1.5

    met Amsterdamse uien-relish geserveerd

  • GARNALENKROKET

    1.75

    met limoen-sambal Bert mayonaise geserveerd

  • KREEFTENKROKETJE

    1.75

    met limoen-sambal Bert mayonaise

  • RUNDERBITTERBAL

    1.25

    met mosterdmayonaise geserveerd   

  • KARAAGE (Japanse gefrituurde kip per portie)

    8.5

    met vietnamese truffellak

  • TATSUTA AGE (gefrituurde roodbaars)

    7.5

    smokey azijn • sesam

Oesters & lekkers uit de visbar

  • KOKKELS

    14.5

    250 gram • beurre blanc • gezouten citroen

  • SCHEERMESSEN

    13.5

    250 gram • tom kha kai

  • MOSSELEN

    13.5

    250 gram • piri piri • chorizo

  • IRISH MOR

    5.5

    Een zachte,romige oester uit Ierland

  • OESTERIJ SPECIAAL

    5.5

    Een volle ietwat zoetere oester, rijke romige smaak uit de Oosterschelde

  • HK 46

    5.0

    Roomachtig met een frisse ziltige nasmaak uit de Oosterschelde.

  • JUIZETTE

    4.5

    Franse zachte oester, met een hoger vochtgehalte en een ziltere smaak

Lunchen

  • LUNCHMENU

    37.5

    Lunchmenu 2-gangen (Businesslunch binnen één uur)
    Ben je tijdsgebonden, geef dit dan even door. Natuurlijk kunnen we hier rekening mee houden.

  • SALADE BISTRONOMIQUE

    19.5 / 24.5

    Coquille • langoustine • crème van eendenlever • Jamón Resèrva Batallé • truffelmayonaise

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte