fbpx

WIL JIJ ONS HELPEN?

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder na de eerste verplichte sluiting op 15 maart. En om precies te zijn hebben we dat jaar 4 en een halve maand ons bedrijf open mogen hebben waarbij we ook nog eens onder strenge restricties ons werk mochten doen. Die paar maanden in de zomer op ons prachtige terras dat doen waar wij zo blij van worden. Jullie ontvangen en  een heerlijke middag of avond bezorgen.We hoeven jullie niet uit te leggen dat ondanks de steun van de regering en de steun van al onze trouwe gasten het niet een topjaar was.  Maar wij gaan niet zielig doen, een dal ligt meestal tussen twee bergen in en daar gaan wij vooralsnog van uit.

Toch zou je ons een grote stap verder kunnen helpen. Wij willen graag ons team compleet hebben en houden voor als we weer die berg op gaan klimmen. En jullie kunnen ons daarmee helpen.

Iedereen heeft toch weer zin in een feestje..?

En daarom hebben we een aantal supergave arrangementen samengesteld die je nu al kunt bestellen bij ons en welke je gedurende de aankomende twee jaren bij ons kan komen verzilveren. Het zou gaaf zijn wanneer je één van deze arrangementen wilt reserveren. Vervolgens ontvang je een factuur van ons voor de tegoedbon met de door jou gewenste omschrijving. Deze tegoedbon kun je gedurende twee jaar bij ons komen verzilveren. Er zijn geen restricties bij het inleveren maar volgeboekt is volgeboekt, dus wanneer je één van die arrangementen boekt zorg dan ook dat je nadenkt over de datum zodat we die vast voor je kunnen reserveren. 

We hebben verschillende feestjes voor je in petto. Lees snel verder voor meer informatie.

OPENINGSWEEK

Shared lunch of een 6-gangen diner
Wil jij als eerste weer bij ons komen lunchen of dineren en gegarandeerd een plekje hebben? En dan niet in zo’n afgepaste shift maar gewoon zoals het hoort, een middagje lekker uitgebreid lunchen of een compleet verzorgd avondje uit. Boek dan één van onze onderstaande lunch- of diner-arrangementen!!  Dan weet je zeker dat je terecht kan en bovendien kunnen wij jouw steun, na bijna een half jaar lockdown, heel goed gebruiken.

We hebben 50 plaatsen beschikbaar per lunch of diner per dag, van maandag tot en met zondag.

APERiTiVO

16:00 - 18:00 uur • 20 personen • €500,-
Een aperitivo op zaterdagmiddag Italiaanse Stijl d.w.z. met ieder half uur heerlijke hapjes voor je gasten, een heerlijke italiaanse aperitivo ontvangst en vervolgens twee uur lang onbeperkt borrelen. Je mag 19 mensen  uitnodigen en met zijn twintigen heerlijk genieten van hapjes, elkaars sterke verhalen en drankjes (wijn, bier, mineraalwater en frisdranken).

OYSTER FRIDAY

16:00 – 18:00 uur • 20 personen • €500,-
Lekker oesters slurpen met je vrienden of collega’s in het Bergpaviljoen. We ontvangen je gasten met een heerlijk glas bubbels en vervolgens kun je twee uur lang onbeperkt borrelen, oesters slurpen en weer even bijkletsen. Je mag 19 mensen  uitnodigen en met zijn twintigen heerlijk genieten van de oesters, ons terras en drankjes. (wijn, bier, mineraalwater en frisdranken)

BUSINESS MEETING

per dagdeel • 6 personen • €600,-
Waarom zou vergaderen geen feestje kunnen zijn? In het Bergpaviljoen verenig je het noodzakelijke met het aangename. Onder het genot van een heerlijke lunch of diner bespreek je in alle rust je vergaderpunten door. In één van onze private dining rooms, die beschikken over alle voorzieningen, krijg je gewoon zin in de volgende vergadering!! (incl. 3-gangen maaltijd met huiswijnen, bier, mineraalwater en frisdranken).

Bijkomende voordelen:
• gratis parkeren
• makkelijk bereikbaar en centraal gelegen
• een verfrissende wandeling in het naastgelegen bos.

BEDRIJFSDINER

18:00 – 23:00 uur • 50 personen • €5.000,-
Eindelijk weer samen met je collega’s of familie aan tafel en genieten van een verfijnd 4-gangen diner Bistronomique inclusief wijnarrangement. Ontvangst met een bubbel om jullie samenzijn te vieren en natuurlijk aansluitend een kopje koffie/thee met wat bonbons. (inclusief bier, frisdanken en mineraalwater)

SUNDAY SUPPER

15:00 – 20:00 uur • 75 personen • €7.500,-
Sunday Supper was ooit de gelegenheid voor gezinnen, familie en vrienden  na een hektische week om samen tijd door te brengen, te genieten van elkaars gezelschap en verhalen over hun week te delen. Kom samen in het Bergpaviljoen en geniet van een welkomstdrankje met borrelgarnituur en aansluitend een 4-gangen walking supper met onbeperkt dranken. (wijn, bier, mineraalwater en frisdranken)

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte