fbpx

Soiree Deluxe komt weer naar het Bergpaviljoen

Na twee succesvolle edities kan een derde feest natuurlijk niet uitblijven. Daarom organiseert Soiree Deluxe we op zaterdag 30 november 2019 wederom het stijlvolste 25+ feest van midden-nederland in het monumentale Bergpaviljoen in Amersfoort.

Voor feestgangers die van verder komen of niet willen rijden hebben we een scherpe aanbieding voor een tweepersoonskamer in het ****hotel Berghotel tegenover de feestlocatie.

LINE UP:

Soiree Deluxe nodigt voor ieder feest een internationale DJ uit om naar Amersfoort te komen. Na Ken Fan (Cafe Del Mar/Ibiza) en Maxxim Mazai (Prosseco/Moscow) komt nu de Italiaanse topdeejay BLACK LEGEND naar Nederland.
En je mag het best weten, hier zijn we enorm trots op!
Black Legend scoorde een wereldwijde megahit met You See The Trouble With Me. Deze house-klassieker was zelfs de nummer 1 hit in de UK singles chart in 2000. De sympathieke Romein vliegt ieder weekend de hele wereld over met zijn super sexy house sound.

Uiteraard zal ook Award Winning Remixer en international DJ YVES EAUX niet ontbreken. Waar Yves draait is het feest. Hij heeft dan net Ibiza en ADE achter de rug dus verwacht de nieuwste en hotste platen.

Het zal een avond worden vol met legendarische deejays. Hij draaide als resident in de Roxy, behoort tot de vaste gezichten van de Rotterdamse topclub Now & Wow, hij draait overal op festivals en in clubs... DJ QUINTEN DE ROZARIO komt naar het Bergpaviljoen om te doen waar hij ontzettend goed in is... De lekkerste groovy house en techhouse draaien. De man is een living legend dus dit belooft een knaller te worden.

De avond zal worden geopend door Melvin Spix uit Maastricht. Deze charmante Limburger draaide op Colors Of Ibiza, Groot Goois Feest en nu voor het eerst op Soiree Deluxe. Zijn producties met Yves Eaux scoren hoge ogen en worden niet voor niets gereleased op labels als Unity, Orange, Black Kat en Armada Subjekt, het (tech)house label van Armin van Buuren.

The #1 Dutch VJ HANS BIJLOO zal de avond ondersteunen met zijn videokunst zoals hij dat ook op o.a. Burning Man doet.
Daarnaast zal ook de knotsmaffe Faber's PhotoBooth weer een ruimte inrichten.

AANVANG:

Tussen 21.00 en 22.00 uur wordt je ontvangen met een gratis cocktail.
De party eindigt om 02.00 uur.
De dresscode is: Party Chique!

PARTNERS:

Dit feest wordt mede mogelijk gemaakt door de genereuze bijdragen van Cadillac - Henri & Herman Exclusive Cars, Sloane's Gin en Pluijmert Vermogensbeheer uit Amersfoort.

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte