fbpx

PERSWIJN maakt een wine & spice reportage bij Bergpaviljoen

Onlangs hadden we PERSWIJN op bezoek. PERSWIJN is het belangrijkste onafhankelijke wijnmagazine van Nederland en België en organiseert exclusieve wijnarrangementen.

Voor hun magazine (#7) hebben ze een artikel gemaakt over wijn & spice waarbij een proefpanel de de beste wijnen selecteerden bij de gerechten die zijn gemaakt door onze sous-chef Jasper Stam.

Het filmpje geeft een mooie impressie van de proeverij en daar zijn we best trots op!

 

Benieuwd welke wijnen het beste passen bij de gerechten zoals hert met kruidige saus en geroosterde pompoen? Lees het in PERSWIJN 7: http://bit.ly/2nMU4QR (verkrijgbaar vanaf 19 oktober)

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte